1. Dismiss Notice
  2. GOG.com logo

    Thanks to YOUR votes, GOG.com now sells:
    - Sea Dogs - Sea Dogs: Caribbean Tales
    - Sea Dogs: City of Abandoned Ships

    Vote now to add Pirates of the Caribbean to the list!

    Dismiss Notice
  3. Under the Crossbones Podcast

    A Pirate Podcast with Interviews
    Music, Comedy and all things Pirate!

    - Episode Guide - About - Subscribe -
    - Twitter - Facebook - iTunes - Android -
    - Youtube - Fill the Coffers -

    Dismiss Notice
  4. New Horizons logo

    Quick links for PotC: New Horizons
    - Download latest version
    - Wiki - FAQ - Report bugs here
    - ModDB profile

  5. GOF logo

    Quick links for AoP2: Gentlemen of Fortune 2
    - Downloads and info
    - Historical Immersion Supermod
    - ModDB Profile

Dismiss Notice
New to the forum?
Please take a moment to read our Welcome Message and Forum Rules.

Mod Release Hi Rez. switch to desktop fix

Discussion in 'Sea Dogs: Caribbean Tales' started by skull, Oct 26, 2006.

  1. skull

    skull Sea Dog

    Joined:
    Jul 24, 2003
    Messages:
    7,018
    Gender:
    Male
    Location:
    Anywhere I can hang my hat
    Hi mates, I use this application for Silent Hunter 111 and tested in AOP and works great, easy to install. Switch to desktop will freeze frame in game but will unfreeze once you switch back to game,Set higher Rez. in windows mode and still play full screen may help with less crashes.If anyone interested uploadedto AOP FTP under DX9 Rezfix <img src="style_emoticons/<#EMO_DIR#>/par-ty.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":cheers" border="0" alt="par-ty.gif" />
     
  2. LordDrow

    LordDrow Pirate Geek Extraordinaire Staff Member Storm Modeller Storm Modder

    Joined:
    Oct 3, 2006
    Messages:
    1,704
    Gender:
    Male
    Location:
    Jefferson City, MO. USA
    Excellent, Skull!! That should prove VERY useful. Definitely upload that pup.

    Cap'n Drow
     
  3. rupertlittlebear

    rupertlittlebear Retired Duke Staff Member Administrator

    Joined:
    Jan 22, 2005
    Messages:
    5,626
    Gender:
    Male
    Location:
    Landlocked
    well, tried it.
    The Alt-Tab resuming still crashes my game.
    but the DX9 program doesn't change my resolution
    (Internal program name d3d9)
    As proven by print-scrn.

    However editing the "engine" file
    to change values to this
    screen_x = 1280
    screen_y = 1024
    does change my resolution (again proven by print-scrn)
     
  4. skull

    skull Sea Dog

    Joined:
    Jul 24, 2003
    Messages:
    7,018
    Gender:
    Male
    Location:
    Anywhere I can hang my hat
    Try windows key rather than Alt-Tab , set rez in config file that comes with file and click windows mode in original Engine ini but do not save and all should work, you may have to start game once and then check config file to make sure rez didn't change, if it did , change and save again. <img src="style_emoticons/<#EMO_DIR#>/par-ty.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":cheers" border="0" alt="par-ty.gif" />
     
  5. HellAngel_666

    HellAngel_666 Privateer

    Joined:
    Jan 1, 1970
    Messages:
    593
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Media Technician
    Location:
    NYC
    anyone have a copy of this? not on the ftp that i see...
     

Share This Page