1. Dismiss Notice
  2. GOG.com logo

    Thanks to YOUR votes, GOG.com now sells:
    - Sea Dogs - Sea Dogs: Caribbean Tales
    - Sea Dogs: City of Abandoned Ships

    Vote now to add Pirates of the Caribbean to the list!

    Dismiss Notice
  3. Under the Crossbones Podcast

    A Pirate Podcast with Interviews
    Music, Comedy and all things Pirate!

    - Episode Guide - About - Subscribe -
    - Twitter - Facebook - iTunes - Android -
    - Youtube - Fill the Coffers -

    Dismiss Notice
  4. New Horizons logo

    Quick links for PotC: New Horizons
    - Download latest version
    - Wiki - FAQ - Report bugs here
    - ModDB profile

  5. GOF logo

    Quick links for AoP2: Gentlemen of Fortune 2
    - Downloads and info
    - Historical Immersion Supermod
    - ModDB Profile

Dismiss Notice
New to the forum?
Please take a moment to read our Welcome Message and Forum Rules.

Tutorial How to Remove and Bypass SF ...

Discussion in 'Sea Dogs: Caribbean Tales' started by William, Sep 17, 2006.

  1. Meigger

    Meigger 1000th Member Man

    Joined:
    Mar 10, 2004
    Messages:
    25,048
    Gender:
    Male
    <img src="style_emoticons/<#EMO_DIR#>/hi.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":gday" border="0" alt="hi.gif" /> Jason. A CD crack allows you to play the game without the CD in the computer. Just like POTC.
     
  2. rschissler

    rschissler Landlubber

    Joined:
    Jan 1, 1970
    Messages:
    24
    <!--quoteo(post=183603:date=Feb 18 2007, 11:46 AM:name=Meigger)--><div class='quotetop'>QUOTE(Meigger @ Feb 18 2007, 11:46 AM) [snapback]183603[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
    <img src="style_emoticons/<#EMO_DIR#>/hi.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":gday" border="0" alt="hi.gif" /> Jason. A CD crack allows you to play the game without the CD in the computer. Just like POTC.
    <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
    So what do you use to open this .rar file?
     
  3. Grey Roger

    Grey Roger Sea Dog Staff Member Storm Modder

    Joined:
    Feb 12, 2007
    Messages:
    6,376
    The commonly used program is WinRAR, but that's shareware - if you're using it more than 40 days after downloading it and haven't paid for it, shame on you. <img src="style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wink.gif" style="vertical-align:middle" emoid=";)" border="0" alt="wink.gif" />

    <a href="http://www.7-zip.org/" target="_blank">7-Zip</a> will read a variety of archive formats, including .rar, and it's entirely free. <img src="style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":)" border="0" alt="smile.gif" />
     
  4. HellAngel_666

    HellAngel_666 Privateer

    Joined:
    Jan 1, 1970
    Messages:
    593
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Media Technician
    Location:
    NYC
    just read through this and just want to tripple check before i do anything. (really don't want sf to f over my machine...)

    lets say i want the super mod...

    1 - i install aop.
    2 - i use the crack (cd AND dvd both work right?)
    3 - i then install super mod 1.1
    4 - install all the updates in order 1,2,3,4, and then 5...
    5 - i then play the game, and never need to worry about SF or dvd again right?

    thanks. just SF made me delay getting this game for ages, (to many people having their machines toasted by it)...

    now i see a bypass. and want to know if the game will work fully with the supermod and without sf... any help would be greatly appreciated....
     
  5. Nosie_old

    Nosie_old Captain Victorious

    Joined:
    Jul 21, 2006
    Messages:
    929
    Gender:
    Male
    Location:
    Australia
    <!--quoteo(post=190843:date=Apr 23 2007, 01:29 AM:name=HellAngel_666)--><div class='quotetop'>QUOTE(HellAngel_666 @ Apr 23 2007, 01:29 AM) [snapback]190843[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->just read through this and just want to tripple check before i do anything. (really don't want sf to f over my machine...)

    lets say i want the super mod...

    1 - i install aop.
    2 - i use the crack (cd AND dvd both work right?)
    3 - i then install super mod 1.1
    4 - install all the updates in order 1,2,3,4, and then 5...
    5 - i then play the game, and never need to worry about SF or dvd again right?

    thanks. just SF made me delay getting this game for ages, (to many people having their machines toasted by it)...

    now i see a bypass. and want to know if the game will work fully with the supermod and without sf... any help would be greatly appreciated....<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
    <img src="style_emoticons/<#EMO_DIR#>/hi.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":gday" border="0" alt="hi.gif" /> Don't have to use the NOCD because it's included in SM <img src="style_emoticons/<#EMO_DIR#>/icon_wink.gif" style="vertical-align:middle" emoid=";)" border="0" alt="icon_wink.gif" />
    ......No worries about SF
    You only need NOCD when installing patch 1.5 = install 1.41, 1.5, NOCD
    NOCD available from the link in my sig. it's called protect.zip
     
  6. HellAngel_666

    HellAngel_666 Privateer

    Joined:
    Jan 1, 1970
    Messages:
    593
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Media Technician
    Location:
    NYC
    so in that case i install the super mod BEFORE i launch the game, and i don't need to worry about SF?
     
  7. Nosie_old

    Nosie_old Captain Victorious

    Joined:
    Jul 21, 2006
    Messages:
    929
    Gender:
    Male
    Location:
    Australia
    <!--quoteo(post=190946:date=Apr 23 2007, 09:46 AM:name=HellAngel_666)--><div class='quotetop'>QUOTE(HellAngel_666 @ Apr 23 2007, 09:46 AM) [snapback]190946[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->so in that case i install the super mod BEFORE i launch the game, and i don't need to worry about SF?<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
    Spot on! <img src="style_emoticons/<#EMO_DIR#>/me.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":onya" border="0" alt="me.gif" />
     
  8. HellAngel_666

    HellAngel_666 Privateer

    Joined:
    Jan 1, 1970
    Messages:
    593
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Media Technician
    Location:
    NYC
    (sorry to continue with this, sigh....) so this works with a dvd version right? (just double checking.)
     
  9. MercifulBoss

    MercifulBoss Landlubber

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    1
    <!--quoteo(post=190945:date=Apr 22 2007, 05:09 PM:name=Nosie)--><div class='quotetop'>QUOTE (Nosie @ Apr 22 2007, 05:09 PM) <a href="index.php?act=findpost&pid=190945"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec--><!--quoteo(post=190843:date=Apr 23 2007, 01:29 AM:name=HellAngel_666)--><div class='quotetop'>QUOTE (HellAngel_666 @ Apr 23 2007, 01:29 AM) <a href="index.php?act=findpost&pid=190843"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->just read through this and just want to tripple check before i do anything. (really don't want sf to f over my machine...)

    lets say i want the super mod...

    1 - i install aop.
    2 - i use the crack (cd AND dvd both work right?)
    3 - i then install super mod 1.1
    4 - install all the updates in order 1,2,3,4, and then 5...
    5 - i then play the game, and never need to worry about SF or dvd again right?

    thanks. just SF made me delay getting this game for ages, (to many people having their machines toasted by it)...

    now i see a bypass. and want to know if the game will work fully with the supermod and without sf... any help would be greatly appreciated....<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
    <img src="style_emoticons/<#EMO_DIR#>/hi.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":gday" border="0" alt="hi.gif" /> Don't have to use the NOCD because it's included in SM <img src="style_emoticons/<#EMO_DIR#>/icon_wink.gif" style="vertical-align:middle" emoid=";)" border="0" alt="icon_wink.gif" />
    ......No worries about SF
    You only need NOCD when installing patch 1.5 = install 1.41, 1.5, NOCD
    NOCD available from the link in my sig. it's called protect.zip
    <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

    Hello, I am new.
    I am having issues with the NoDVD crack.
    I followed the following procedure:

    1. I uninstalled my Game (it is in Russian)
    2. I used the StarForce removar tool
    3. I reinstalled my game
    4. I implemented patch 1.50, substituting the files in the patch for the existing ones.

    However, after launching the game, I see the Storm Engine screen and everything loads up to XINTERFACE.dll and I recieve a runtime error. Engine.exe runs when I launch the program. Where do I put the file that ends in .c? Any help?

    Also, I cannot access the supermod, and the program files are already available. Furthermore, when I install the game with the disc, using Starforce, it says that I do not have administrative priviliges and does not allow me to proceed.
     
  10. LordDrow

    LordDrow Pirate Geek Extraordinaire Staff Member Storm Modeller Storm Modder

    Joined:
    Oct 3, 2006
    Messages:
    1,704
    Gender:
    Male
    Location:
    Jefferson City, MO. USA
    This NoDVD you find here is for the English language version of the game.

    The patch 1.5.0 is again for the english language version of the game.

    If you are using the russian language version of the game, these files will likely break they game.

    Cap'n Drow
     

Share This Page