1. Dismiss Notice
  2. GOG.com logo

    Thanks to YOUR votes, GOG.com now sells:
    - Sea Dogs - Sea Dogs: Caribbean Tales
    - Sea Dogs: City of Abandoned Ships

    Vote now to add Pirates of the Caribbean to the list!

    Dismiss Notice
  3. Under the Crossbones Podcast

    A Pirate Podcast with Interviews
    Music, Comedy and all things Pirate!

    - Episode Guide - About - Subscribe -
    - Twitter - Facebook - iTunes - Android -
    - Youtube - Fill the Coffers -

    Dismiss Notice
  4. New Horizons logo

    Quick links for PotC: New Horizons
    - Download latest version
    - Wiki - FAQ - Report bugs here
    - ModDB profile

  5. GOF logo

    Quick links for AoP2: Gentlemen of Fortune 2
    - Downloads and info
    - Historical Immersion Supermod
    - ModDB Profile

Dismiss Notice
New to the forum?
Please take a moment to read our Welcome Message and Forum Rules.

Need Help i need very big help mateys i beg you all !!! :'( it worked before 1 year

Discussion in 'Sea Dogs: Caribbean Tales' started by azer, Nov 27, 2014.

  1. azer

    azer Landlubber

    Joined:
    Nov 27, 2014
    Messages:
    5
    Gender:
    Male
    hey mateys i am having problems -.- i cant run aop2 coas and modded into gof2 !! cuz i got all time error microsoft visual c++ error worked before 1 year !!! and now i bought new PC dowonloaded ! and this ain't working i even got image -.-' :mad:
     

    Attached Files:

  2. Pieter Boelen

    Pieter Boelen (Not So) Old Seadog Staff Member Administrator Storm Modder Hearts of Oak Donator

    Joined:
    Nov 11, 2004
    Messages:
    66,621
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Maritime Research: Project Engineer (Analysis)
    Location:
    Wageningen, The Netherlands
    Please post your system specifications and also error logs if you have any.
     
  3. azer

    azer Landlubber

    Joined:
    Nov 27, 2014
    Messages:
    5
    Gender:
    Male
    intel pentium dual core e 5300 3 gb ram ati radeon hd 4850 1 gb and 500 gb hdd
     
  4. Thagarr

    Thagarr Pining for the Fjords! Staff Member Administrator Creative Support Storm Modder News Gatherer Hearts of Oak Donator

    Joined:
    Jan 1, 1970
    Messages:
    5,355
    Gender:
    Male
    Occupation:
    CNC Machine Operator
    Location:
    Steeler Country
    You bought a new PC with a processor that was released in 2008??

    I am assuming this is a laptop... in which case, your video memory and system memory are shared and 3 gig isn't near enough. Try increasing the video memory in your BIOS, but that will decrease your system memory for Windows. Make sure the stock game works before you install the mod.
     
  5. azer

    azer Landlubber

    Joined:
    Nov 27, 2014
    Messages:
    5
    Gender:
    Male
    sorry update !"!!! :D it works now !! i just installed into C:/Games / age of pirates 2 instead of C-program files x86 :D haha goddamn now its working :D !!!!!
     
    Pieter Boelen likes this.

Share This Page